لاینر ها خطی و لاین نوری از انواع مختفی تشکیل میشوند که از جمله آنها لاین نوری روکار توکار و آویز می باشد برای اینکه بدانیم قیمت تمام شده لاین نوری که قصد اجرای آن را داریم چقدر است و هزینه اجرای لاین نوری چقدر پای ما آب می خورد بهتر است اول پروفیل مورد نظر رو انتخاب کنیم که نسبت به مقدار نور مورد نیاز و روکار یا توکار بودن لاین نوری این انتخاب روانجام میدیم . برای روشنایی داخل پروفیل از ۴ مدل منبع نور میتونیم استفاده کنیم که این ۴ مدل شامل ۱۲ولت ، ۲۴ ولت ، درایور خور ( جریان ثابت ) یا برق مستقیم یا ۲۲۰ ولت میباشد .
لاین نوری کناف و نحوه خرید متعلقات لاین نوری میخواهیم خیلی ساده و صریح توضیح دهیم برای خرید یا انجام پروژه های لاین نوری چه مدل ریسه ای چه مدل پروفیل و چه مدل ترانسی نیاز داریم مرحله اول انتخاب پروفیل مناسب برای قرار دادن لاین نوری در سقف ، روکار یا توکار بودن اون هستش و عمق پروفیل لاینر در سقف هایی که بهصورت کناف کار شده و احتمال اینکه به علت وجود ساپورت های کناف محدودیت در فضای پشت داشته باشیم خیلی مهمه . پس اولین مرحله انتخاب پروفیله مناسب برای لاین نوری هستش برای انتخاب پروفیل لاین نوری باید به مقدار نوری که قصد داریم از چراغ لاینر بگیریم هم باید توجه کنیم چون چراغ های لاینر در عرضهای مختلفی ارائه میشن که به اصطلاح هر کدوم از اون ها قابلیت نصب یک ردیف یا چندین ردیف نوار اس ام دی دارن .
زمانی که قصد خرید لاین نوری را داریم اولین نکته ای که به ذهنمان میرسد این است که چه مدل از لاین های نوری مناسب با فضای مامیباشد . خوب در این مطلب سعی داریم به صورت کاملا ساده و صریح اطلاعات اولیه جهت خرید لاینر مناسب با محیط خود را انتخاب کنیم .مواردی که قبل از خرید لاین نوری باید به آن توجه کنیم ۱-روکار یا توکار و یا حتی آویز بودن لاینر می باشد ۲- در صورتی که قصد استفاده از لاینر های توکار یا لاین نوری کنافی را داریم عرض برش کار و ارتفاع پشت کار از نکات قابل توجهمیباشد برای مثال اگر سازه کناف در پشت کار ما وجود دارد احتمالا ما فضایی حدود ۱۲ میل در پشت کار داریم که باید در اینگونه ازفضا ها از لاینر کنافی استفاده کنیم .۳- عرض پروفیل لاین نوری مرحله بعدی ما میباشد عرض پروفیل لاین نوری به ما این امکان را میدهد که لاینر ما تک لاین دو لاین و یاحتی سه لاین یا بالا تر باشد و توجه داشته باشد عرض لاین نوری و تعداد ریسه های نواری که در داخل ان قرار می دهید رابطهمستقیمی با شدت نور لاین نوری دارد .
انتخاب پروفیل مناسب برای قرار دادن لاین نوری در سقف ، روکار یا توکار بودن اون هستش و عمق پروفیل لاینر در سقف هایی که به صورت کناف کار شده و احتمال اینکه به علت وجود ساپورت های کناف محدودیت در فضای پشت داشته باشیم خیلی مهمه . پس اولین مرحله انتخاب پروفیله مناسب برای لاین نوری هستش برای انتخاب پروفیل لاین نوری باید به مقدار نوری که قصد داریم از چراغ لاینر بگیریم هم باید توجه کنیم چون چراغ های لاینر در عرض های مختلفی ارائه میشن که به اصطلاح هر کدوم از اون ها قابلیت نصب یک ردیف یا چندین ردیف نوار اس ام دی دارن .
مرحله دوم انتخاب نوع ریسه ای هستش که قراره داخلش پروفیل خودمون کار کنیم ریسه های چراغ لاینی انواع مختلفی دارن که از نظر تراکم الای دی و ترانس دار بودن یا نبودن با هم دیگه فرق دارن و این تفاوت ها در طول عمر اون ها هم تاثیر گذاره .
در چراغ های لاینی و چراغ های خطی از چه ریسه ای استفاده کنیم ؟ ریسه هایی که امروزه در چراغ های لاینر و چراغ های خطی چه به صورت آویز یا توکار و یا روکار مورد استفاده قرار میگیرند دارای چندین تفاوت با یکدیگر هستند که در زمانی که قصد داریم چراغ خطی اجرا کنیم اولین چیزی که به ذهنمان میرسد این است که از چه ریسه ای بهتر است استفاده کنیم در این مطلب تلاش میکنیم با بیان هر چه ساده تر در تفاوت های ریسه های ال ای دی مزایا و معایب انواع ریسه های نواری را با هم مقایسه کنیم انواع ریسه های ال ای دی عبارتند از :۱-ریسه های ولتاژ ثابت یا سوییچینگی که مداری موازی دارند و توسط سوییچینگ روشن میشوند.۲-ریسه های جریان ثابت یا درایوری که مدار آنها به صورت سری می باشد که توسط درایور های ال ای دی روشن می شوند.۳-ریسه های ۲۲۰ ولت مستقیم که توسط برق شهری روشن میشوند و نیازی به ترانس ندارند .
ریسه نواری اس ام دی ۱۲ ولت یکی از تجهیزات نورپردازی بسیار پرکاربرد در بازار است که میتوان با استفاده از آنها نورپردازی ساختمانها را در بالاترین سطح ممکن انجام داد. این ریسهها بهصورت 12 ولتی به شما ارائه میشوند و دارای انعطافپذیری بالایی هستند. این انعطافپذیری بالا باعث میشود تا شما بتوانید در موقعیتهای سخت و دشوار نیز بهراحتی از آنها استفاده کرده و بهسادگی اقدام به نصب آنها کنید. استفاده از این محصولات مزایای زیادی را به همراه خواهد داشت که از جمله آنها میتوان به هزینه مناسب، انعطافپذیری و طول عمر بالای این محصولات و... اشاره کرد. نکته مهم دیگری که وجود دارد این است که این محصولات دارای انواع مدلهای مختلفی هستند که هریک از این مدلها نیز ویژگیهای مخصوص به خود را دارند.
انواع ریسه های ال ای دی چراغ های لاینر یا لاین نوری امروزه با توجه به استفاده بیشتر از چراغ های لاینر برای روشنایی،استفاده از ریسه های ال ای دی افزایش چمشگیری داشته و طراحان دکوراسیون داخلی برای طراحی فضای داخلی از چراغهای لاینر استفاده میکنند. چراغ های خطی یا لاین نوری در عرض های مختلف و ابعاد مختلف توکار روکار و یا آویز قابل ارائه میباشد . داخل پروفیل های لاینر ریسه های ال ای دی قرار دارند که دارای منابع تغذیه متفاوت که شامل دسته های زیر می باشند تقسیم می شوند .۱-نوار اس ام دی ۱۲ ولت ۲- نوار اس ام دی ۲۴ ولت ۳ ریسه درایور خور یا جریان ثابت ۴-ریسه ۲۲۰ ولت یا برق مستقیم
چراغهای ریسهای ال ای دی دارای تنوع زیادی هستند و هیچ سایز استاندارد مشخصی برای همه کاربردها وجود ندارد. این مقاله میتواند راهنمای مناسبی برای آموزش تازهکاران و متخصصان برای پیدا کردن بهترین چراغهای ریسهای ال ای دی برای محیطهای کاری و همچنین چگونگی استفاده از آنها به منظور جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات رایج باشد. چراغهای ریسهای ال ای دی: چه چیزی آنها را ویژه میکند؟چراغهای ریسهای ال ای دی، که در زبان انگلیسی به نام چراغهای ریسهی ال ای دی یا چراغهای روبانی ال ای دی نیز شناخته میشوند، دارای ابعادی کوچک و قابلیت انعطافپذیری بالاییهستند. ال ای دیهای بهینه بر روی برد مدار چاپی با ضخامت 10mm و ابعاد 3ft در 16.4ftقرار میگیرند. ریسههای ال ای دی انعطافپذیر ویژگیهای متعددی دارند که استفاده از آنها را در موقعیتهای مکانی مختلف آسان میکند:
بهترین لامپ رشد گیاه برای تقویت فتوسنتز چیست و چه ویژگیهایی دارد؟ آیا لامپ LED گزینهی خوبی برای رشد گیاهان است؟ بهترین لامپ برای رشد گیاهان کدام است؟زندگی بدون گیاهان و درختان خیلی غریب به نظر میرسد. سبز رنگ زندگی است و آرامشی که به وجود ما هدیه میدهد، غیر قابل انکار است. خانههای آپارتمانی اما فضای آزاد کمی را برای رشد گیاهان در اختیار ما قرار میدهند. به همین خاطر بسیاری از ما مجبور هستیم که این دوستان سبزمان را به زیر سقفی که در آن زندگی میکنیم، بیاوریم. نکته اینجاست که بخش قابل توجهی از گیاهان برای رشد به نور مستقیم خورشید نیاز دارند که دسترسی به آن از داخل ساختمان امکانپذیر نیست. لامپهای معمولی هم نور مورد نیاز گیاهان را فراهم نمیکند. به همین خاطر چیزی به نام لامپ رشد گیاه به وجود آمده است که با استفاده از آن میتوان نور لازم گیاه برای انجام فتوسنتز را فراهم کرد.
چراغ لاینر یا لاین نوری یکی از انواع چراغهای موجود در بازار است که امکان نورپردازی خطی را برای شما فراهم میکند. این چراغها معمولا به شکل یک کانال نوری دیده میشوند که شکل ظاهری آنها ممکن است بهصورت لولهای نیز باشد. یک ویژگی مهم این نوع چراغها پخش نور گسترده و قابلیت اتصال و گسترش نامحدود است که برای نورپردازی در فضاهای بزرگ میتواند یک گزینه جذاب باشد. این چراغها را میتوان روی انواع سطوح نصب کرد یا اینکه بهصورت معلق در هوا قرار داد. آشنایی با انواع چراغ لاینر و قابلیتهایی که هریک از آنها ارائه میدهند به شما کمک میکند تا بتوانید بهترین محصولات را بر اساس شرایطی که دارید انتخاب کنید. در ادامه این مطلب قصد داریم کمی بیشتر درباره این چراغها صحبت کرده و اطلاعات مفید و کاربردی را دراینخصوصدر اختیار شما قرار دهیم.
برای مشاهده نمونه کار های بیشتر به صفحه بعد محصولات بروید
معین نور
گروه روشنایی معین نور وارد کننده انواع قطعات روشنایی و تولید کلیه چراغ های ال ای دی اعم از چراغ های دفنی ،استخری ، ریسه های ال ای دی، انواع پروفیل لاین نوری ، ترانس های سوییچنگ ۱۲ ولت و ۲۴ ولت ، سنسور های کابینتی ،رشد گیاه ، وال واشر و .... با گارانتی ۳ ساله بدون قید و شرط آماده خدمت رسانی هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین به شما عزیزان میباشد.